[[[глядзець у прамым эфіры>>]]'] Балканы БАТЭ Барысаў прамы эфір 24 жніўня 2023
Мы пазнаем Рагнеду, Ізяслава, Барыса – першых хрысьціянаў і першых беларусаў. ... скараючы вагнём і мечам Балканы, Польшчу, Прусію й Прыбалтыку, ...
FCBate.by Не змяшчае: Балканы прамы
Тое, што ў мяне ёсць муж і маці, нікога ў гэтай сітуацыі не хвалявала». Чытайце цалкам тутбез впн «Раблю праграмы пра беларусаў у каўказскім рэгіёне»: радыйшчык Андрэй Мялешка пра працу і жыццё пасля экстранага пераезду ў ГрузіюАндрэй Мялешка — спецкор «Беларускага Радыё Рацыя», рэдакцыйны офіс якога знаходзіцца ў Польшчы. Пасля ўцёкаў з Беларусі жыве і працуе ў Грузіі. Спадар Мялешка расказаў БАЖ, як трапіў у Батумі, як уладкаваны тут яго побыт і праца і чаму ўсё ж хацеў бы з'ехаць з Грузіі ў Польшчу. «Мне адначасова прыйшлі запрашэнні на размову адразу з пяці кантор: з падатковай інспекцыі, дэпартамента фінансавых расследаванняў, Следчага камітэта, КДБ і ГУБАЗіКа. Напэўна, усе адразу, каб не сумняваўся ў далейшых кроках.
Сайт ужо некалькі дзён не адчыняецца ў Беларусі. З-за мяжы адкрываецца праз раз. Падрабязней чытайце тутбез впн Сёлетнім лаўрэатам прэміі імя Анатоля Іверса стаў журналіст і паэт Мікола КанановічПрэмію заснавалі сябры Гарадзенскай абласной філіі Саюзу беларускіх пісьменнікаў. Плануецца ўручаць прэмію імя Анатоля Іверса штогод пісьменнікам, якія, паводле журы конкурсу, унеслі значны ўклад у нацыянальную літаратуру. "Пісьменнік, журналіст са Слоніма Мікола Канановіч — гэта выдатны паэт, я лічу, што не вельмі адзначаны. Па сутнасці, гэта адзін з самых лепшых паэтаў Гарадзеншчыны", — кажа сябра арганізацыйнага камітэту ўручэння прэміі Анатоля Іверса Валянцін Дубатоўка.
к. следователь так и не разрешил (очень долго изучает). Всем передал привет и благодарность тем, кто поддержал на суде, всем пожелал здоровья и воли. (ну, после приговора-10 лет лишения свободы -на волю не скоро). Злюсь на этого "заговорщика", но ЛЮБЛЮ этого парня. Дай Бог нам всем сил..., — написала жена Александра.
БАЖ Беларуская асацыяцыя журналістаў«Тут я магу выказваць сваю думку і не баяцца наступстваў»Экс-голас «Барысаў Арэны» і Радыё Юністар, шоўмэн Канстанцін Каверын жыве цяпер у Варшаве. "Хацеў я зьяжджаць ці не хацеў? Так, хацеў, бо я журналіст, а цяпер штосьці вякнуць ці неяк піскнуць у Беларусі нельга. Калі ты не падтрымліваеш вайну і калі ты не падтрымліваеш Аляксандра Рыгоравіча і Ўладзіміра Ўладзіміравіча.
ФК БАТЭ Борисов Сообщество ФК БАТЭ Борисов | ВКонтакте | 36096 подписчиков. 13861 запись. 2888
ФК "БАТЭ": информация о футбольном клубе, состав Полное название, Футбольны клуб БАТЭ Барысаў ; Главный тренер. Кирилл Альшевский ; Стадион. Борисов-Арена. Борисов, Беларусь ; Год основания, 1973 (50
БАЖ Беларуская асацыяцыя журналістаў Журналісткі Дар'я Чульцова і Кацярына Андрэева былі асуджаныя за прамы эфір з месца жорсткага разгону сілавікамі дэманстрантаў на «Плошчы пераменаў»
bel_wikipedia_2016_300K-sentences.txt 1106 18 ліпеня 2014 года дэбютаваў у асноўнай камандзе БАТЭ, выйшаўшы на дзяржаўнага тэлеканала « RT » Эбі Марцін у прамым эфіры асудзіла
Літаратуразнаўчая экспертыза тройчы засведчыла, што ў публікацыях «Пагоні» адсутнічаў паклёп, але гэтага аказалася недастаткова. Павел адбываў пакаранне ў Жлобіне ў папраўчай установе адкрытага тыпу – працаваў на пілараме. Па амністыі тэрмін скарацілі на год, газету «Пагоня» закрылі. Новы сайт http://freepavelmazheyka. tilda. ws распавядае, хто такі Павел, чаму ён - чалавек-легенда, і як яго можна зараз падтрымаць... “Ну, як ты? Спраўляешся? Можа, дапамагчы нечым? ”: тры асабістыя гісторыі да Міжнароднага дня салідарнасці журналістаў8 верасня, у Міжнародны дзень прафесійнай салідарнасці журналістаў, БАЖ сабрала гісторыі пра тое, як і калі журналісты адчулі і адчуваюць падтрымку калег. Юлія Альгерчык: "Калі я прыйшла на TUT.
(футбол>>) Шэрыф БАТЭ Барысаў прамы эфір 10.08.2023 10 жні 2023 г. — Віцебск Нёман Гродна глядзець у прамым эфіры 5Сметніцы цярпення перапоўніліся - Наша Ніва17 жніўня БАТЭ згуляў унічыю з «Гомелем» — 0:0,
Падрабязнасці тутбез впн #магчымасціКонкурс спортивной журналистики [до 14 октября]Международная ассоциация спортивной прессы (International Sport Press Association (AIPS)) проводит конкурс Sport Media Awards — 2022. В конкурсе несколько категорий: текст (лучшая колонка и самый красочный материал), фотография (фото в движении и портфолио), аудио, видео (короткометражный фильм, портрет спортсмена и документальный фильм) и отдельная категория — для молодых репортеров в возрасте до 30 лет.
Bielaruskaja encyklapedyja 08 канто кулі part 2 by Movazbor краіна з буйной шматгаліновай прам-сцю і развітой сельскай гаспадаркай. Значных поспехаў y эканам. і сац. развіцці яна дасягнула ў сувязі з правядзеннем з
У пятніцу, 20 жніўня, прыйшлі запрашэнні на панядзелак — 23 жніўня. А ўжо 21-га я быў у Грузіі, прыляцеў адразу ў Батумі». «Вялікая праблема тут уладкаваць дзяцей у школу, дзіцячы садок — таму што мы беларусы, таму што ў нас сіні пашпарт. Да пачатку вайны можна было дамовіцца, а зараз у школах кажуць: вы беларусы, для вас месцаў няма». Працяг інтэрв'ю тутбез впн Доступ да сайту незалежнай газеты “Вячэрні Бабруйск” заблакаваныПра гэта "Еўрарадыё" паведамляюць чытачы.
#BecauseTheJournalistУ Міжнародны дзень салідарнасці журналістаў з’явілася старонка, прысвечаная Паўлу Мажэйку30 жніўня ў Гродне быў арыштаваны вядомы грамадскі дзеяч і журналіст Павел Мажэйка. Цяпер ён знаходзіцца за кратамі ў СІЗА гарадзенскай турмы. Павел - адзін з першых палітвязняў Беларусі: у 2002 годзе яго асудзілі на 2 гады «хіміі» за «паклёп» на прэзідэнта ў матэрыяле адной з першых незалежных газет «Пагоня».
Нацыянальная ідэя. Фэнамэналёгія Беларусі Мы пазнаем Рагнеду, Ізяслава, Барыса – першых хрысьціянаў і першых беларусаў. скараючы вагнём і мечам Балканы, Польшчу, Прусію й