[[На живо]] Левски Айнтрахт гледай мача 24 август 2023
преди 8 часа — Мачът между Левски и Айнтрахт Франкфурт ще бъде излъчван на живо по Дарик радио, а специалното ни студио започва в 18:30 часа с много коментари, ...
ГЛЕДАЙ: Божинов: Призовавам феновете да напълнят стадиона срещу Айнтрахт, да няма игла къде да падне - TribunaSofia. bg: Спортни новини за Левски, ЦСКА и другиБившият футболист на Левски и националния отбор Валери Божинов сподели емоционално видео обръщение към „синя“ България в социалните мрежи. Той призова феновете от стадион „Георги Аспарухов“ да напълнят стадиона за предстоящата битка срещу Айнтрахт Франкфурт в плейофите на Лига на конференциите. „Здравейте, левскари! Имам да кажа някои неща.
Левски ще опита да повтори подвиг на ЦСКА преди 7 часа — Я си гледай морето и плажа (нали вече се похвали) и не бери грижа за мача довечера! Германците са безспорни фаворити, а за нас остава
Като човек, който е втори месец на стаж в отбора, искам да ви уверя, че футболисти, треньори и ръководители са отдадени изцяло за каузата на Левски, да се намалят всички задължения на Левски. Работи се да върви нагоре и да се подобрява. Не съм пристрастен, просто виждам каква емоция, страст, любов, еуфория, каква лудост е Левски. Апел към всички вас, левскари – предстои ни още една луда вечер срещу един велик колос като Айнтрахт (Франкфурт), велик отбор с традиции и история. Искам да апелирам към феновете на Левски – напълнете докрай „Васил Левски“ до дупка, да няма игла къде да падне! Вие го можете.
"Син" шведски кошмар свири Левски - Айнтрахт преди 6 дни — "Син" шведски кошмар ще свири Левски - Айнтрахт Франкфурт! Съдийска бригада начело с Адам Ладебек идва в София за първия мач между
Левски стартира подготовка за мача с Айнтрахт Гледай Левски стартира подготовка за мача с Айнтрахт Франкфурт във Vbox7.com. Гледай нещо
Левски е домакин на първия плейофен мач за влизане в групите на Лига на конференциите срещу Айнтрахт Франкфурт. Двубоят с носителя на Лига Европа за 2022 година е в четвъртък в 20:00 часа на стадион "Васил Левски". Дармщат, който се завърна в Бундеслигата за първи път от сезон 2016/2017, беше близо до изравняване в 54-ата минута, когато Фрейзър Хорнби имаше отлична възможност, но вратарят Кевин Трап запази мрежата си суха. Преди мача спортният директор на Айнтрахт Франкфурт Маркус Кроше каза, че клубът е получил първа оферта за Коло Муани, но подчерта, че в момента не планират да го продават.
Мачовете на живо по ТВ днес Мачове на живо по телевизията, мачовете днес, резултати от мачовете в България, Европа и света, резултати на Левски Айнтрахт Франкфурт. Diema Sport
Съперникът на Левски в Лигата на конференциите Айнтрахт Франкфурт стартира с победа новия сезон в БундеслигатаСъперникът на Левски в Лигата на конференциите Айнтрахт Франкфурт стартира с победа новия сезон във футболното първенство на Германия. Тимът спечели домакинството си на новака Дармщад с 1:0 на старта на Бундеслигата. Единственото попадение в мача отбеляза Рандал Коло Муани в 40-ата минута на двубоя след асистенция на Филип Макс. Лошата новина за германския тим е контузията на Себастиан Роде, който започна като титуляр, но беше заменен принудително още в 6-ата минута.
Най-вече да поздравя отбора на Левски и Нейно величество синята публика. Това, което съм записал в бележника: на първо място искам да поздравя отбора, момчетата и всички от треньорския щаб за свършената работа. От всички. Винаги съм казвал, че футболът е колективен спорт и няма невъзнаграден труд в този живот. Господ забавя, но не забравя силните. А Левски е силен и мощен. Плюс поклон пред Нейно величество синята публиката.
Вие го показахте и доказахте за пореден път – левскар да си, братко, е чест. На второ място съм сложил, то няма как, Левски не е само отбора, футболистите и треньорския щаб, Левски е свързан и с всички други, които работят в администрацията, дават мило и драго за клуба, отдадени са и мислят за подобряването на клуба. Има много сериозни хора, които работят 24 часа за нашия клуб. Всички хора, които са свързани с Левски, искам да ги поздравя! Задкулисни хора, които оставят сърцето и душата си за клуба.
Искам да поздравя мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителния директор Даниел Боримиров, всички свързани с клуба. Не искам да забравям някого, но мисля, че не съм пристрастен, не вземам страна на никой, вземам страната на Левски. Поздравявам всички – домакина, докторите, физиотерапевтите, масажистите, хората, които поддържат „Герена“ и двата терена. И искам да поздравя нашата велика публика – тя за пореден път показа, че трябва да ѝ благодарим и да ѝ се поклоним. Българите трябва да използваме думата „благодаря“ по-често, защото публиката оставя всеки свой цент за нашия клуб. Феновете доказаха, че Левски е нещо свято и велико. Левскар да си, братко, е чест! Левскари, фенове милиони, вие доказахте за пореден път колко много обичате вашия отбор и футболистите.
Засилено полицейско присъствие в София заради мач преди 8 часа — Мачът между Левски и Айнтрахт Франкфурт ще бъде излъчван на живо по Дарик радио, а специалното ни студио започва в 18:30 часа с много